ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

márc 18, 2022

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

 

A digitálismunkatárs.hu Kft. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 55., cégjegyzékszám: 27427453-2-43, adószám: 27427453-2-43) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEI eSolar Digital csomaggal összefüggő szolgáltatás – továbbiakban: szolgáltatás – nyújtására magánszemély ügyfelek – továbbiakban: ügyfél vagy ügyfelek – részére.

Ügyfél adatai:

Keresztnév:

Vezetéknév:

E-mail cím:

Ország:

Város:

Irányítószám:

Közterület neve (út, utca, tér, hrsz.):

Házszám:

Állampolgárság:

Születési idő:

Születési hely:

Telefonszám:

1. A digitálismunkatárs.hu Kft. kijelenti, hogy munkatársai és partnerei ismerettel és gyakorlattal rendelkeznek az online hirdetési felületek értékesítési csatornaként történő felhasználásában.

 2. A szolgáltatás díja 500,- EUR, azaz ötszáz euro, amely szolgáltatási díj az általános forgalmi adót nem tartalmazza (Bruttó: 635,- EUR). A szolgáltatási díj megfizetésének módja: bankkártya. A szolgáltatási díj a regisztrációval egyidejűleg esedékes. A szolgáltatás díjának megfizetését követően a regisztrációs adatlap jóváhagyásától számított 96 órán belül kerül aktiválásra az ügyfél eSolar DIGITAL csomagja. Az eSolar DIGITAL csomag aktiválását követő 96 órán belül a digitálismunkatárs.hu Kft. kiállítja a számlát a szolgáltatási díjról az ügyfél részére.

3. A digitálismunkatárs.hu Kft. szolgáltatása az alábbiakat tartalmazza:

 • 1db eSolar DIGITAL csomag értékesítését az ügyfél részére a SunMoney Közösségi Napelemprogram rendszerben (eSolar DIGITAL csomag leírása a https://sunmoney.net/dokumentumok között elérhető az ügyfelek részére).
 • A regisztrációkor rögzített pozíció minimum 6 hónapig történő menedzselését (programozott algoritmus alapján új ügyfelek csatlakoztatása, eSolar csomagok és Sunmoney Közösségi Napelemprogram csomagok vásárlása).
 • Sales funnel felépítése és menedzselése (tartalomgyártás, automata online marketing eszközök összekapcsolása, hirdetés készítés és hirdetés management).

4. Az Ügyfél tudomásul veszi a szolgáltatás igénybevételének alábbi feltételeit:

 • A digitálismunkatárs.hu Kft. által értékesített eSolar DIGITAL csomag ügyfél általi megvásárlása a SunMoney Közösségi Napelemprogram rendszerben (eSolar DIGITAL csomag leírása a https://sunmoney.net/dokumentumok között elérhető az ügyfelek részére).

 

 • Az ügyfél az eSolar DIGITAL csomag aktiválását követő 6 hónapig nem jogosult a rendszerből pénzt kivonni és az automatizált rendszert kikapcsolni.

 • Az ügyfél az eSolar DIGITAL csomag aktiválását követő 6 hónap elteltével dönthet, hogy a folyamatos pénzkivonást választja vagy hagyja a rendszert automatikus üzemmódban.

 • Az ügyfél az automatizált rendszer kikapcsolása után nem jogosult annak automatizált üzemmódra történő visszaállítására.

 • Ügyfél általi pénzkivétel esetén a mindenkor kivett összeg 20%-a digitálismunkatárs.hu Kft.-ét vagy jogutódját illeti meg üzletszerzési jutalék címén. Ügyfél hozzájárul, hogy ezen jutalékból származó összeget a digitálismunkatárs.hu Kft közvetlenül a SunMoney Közösségi Napelemprogram üzemeltetőjével számolja el. 

 • Az eSolar DIGITAL csomag aktiválásával a Sunmoney Közösségi Napelemprogram szerződéses feltételeit elfogadja a felhasználó (Sunmoney Közösségi Napelemprogram szerződéses feltételei a https://sunmoney.net/dokumentumok között elérhető az ügyfelek részére).

 • Az ügyfelek regisztrációja időrendi sorrendben történik. 

5. Az ügyfél a szolgáltatás igénybevételével hozzájárul ahhoz, hogy digitálismunkatárs.hu Kft. az ügyfél nevét, eSolar DIGITAL csomaggal szerzett keresetét, birtokolt solar csomag mennyiségét, Sunmoney Közösségi Napelemprogram csomagját és a meghívottjainak számát nyilvánoságra hozza a weboldalán, hírleveleiben, közösségi média felületein.

GARANCIA

6. A digitálismunkatárs.hu Kft. az első 5000 regisztrált ügyfél részére a kiállított számla nettó értéken pénzvisszafizetési garanciát biztosít, ha egy év elteltével a digitálismunkatárs.hu Kft. az ügyfél pozíciójához két vásárlót nem regisztrál.

7. A digitálismunkatárs.hu Kft. tájékoztatja az ügyfelet, aki tudomásul veszi, hogy

 • digitálismunkatárs.hu Kft. az ügyfél általi sikeres üzletépítésért nem vállal felelősséget és nem nyújt arra garanciát, de mindent megtesz az ügyfél eredményessége érdekében,

 • a tevékenység üzleti kockázattal folytatható, 

 • a sales funnel felépítése és üzemeltetése nem jelent feltétlenül eredményességet.

 

Érvényes: 2021.08.15.-től.